Als ik het lekker vind, is het goede wijn.” Helemaal juist! Maar wil je ook weten waarom jij die wijn wel lekker vindt en de andere niet? Wil je de kleuren, geuren en smaken van wijn kunnen benoemen? Ontdekken waarom de ene wijn wel bij een gerecht gaat en de andere niet?

Kom op een leuke ongedwongen manier ontdekken hoe je nog meer van wijn kan genieten.

In module 1 proeven we 10 monocépages (wijnen gemaakt van 1 enkele druif). We ontdekken “The usual suspects”, de meest voorkomende druiven en we gaan op zoek naar hun specifieke karakteristieken.

In module 2 proeven we 10 monocépages (wijnen gemaakt van 1 enkele druif). We ontdekken “The underdogs”, de minder bekende druiven (maar stuk voor stuk pareltjes) en we gaan op zoek naar hun specifieke eigenschappen.

In module 3 proeven we 10 blends (wijnen gemaakt van 2 of meerdere druiven). We ontdekken sommige klassieke en andere gewaagde blends. We gaan op zoek naar de toegevoegde waarde van de blends en de specifieke eigenschappen.

Heb je een groepje van 10 personen en wil je graag een workshop boeken? Een workshop kost 55€/pp – mail ons op piet@welwijn.be