Algemene voorwaarden, privacybeleid, retourbeleid, herroepingsrecht en klachtenprocedure

Wat zijn de bedrijfsgegevens?

Spectrum bv

Schijstraat 104 C

2800 Mechelen

BE 0725614834

info@welwijn.be

 

Wat is de retour policy?

Spectrum verklaart dat het product in goede staat bij je komt.  Mocht een (niet-gepersonaliseerd) product niet helemaal zijn zoals verwacht, dan kan dit binnen 14 werkdagen in de originele verpakking en in nieuwe staat teruggestuurd worden, zonder enige reden.

Gelieve retourzendingen eerst per e-mail te melden op info@welwijn.be.  Stuur het artikel in een voldoende gefrankeerde verpakking, met vermelding van je gegevens (naam, telefoonnummer en e-mail adres) terug naar: Spectrum bv, Schrijstraat 104C, 2800 Mechelen, België. Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt Spectrum bv binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de verzendkosten die je gemaakt hebt om het product terug te sturen) over.

Vanwege het specifieke karakter van onze producten komt het recht op wijziging, retournering en annulering van je bestelling te vervallen indien de etikettering van de producten beschadigd is of als deze geopend geweest zijn.

Indien je een klacht hebt over een bepaald product, kan dit via mail op info@welwijn.be met een foto.

Wie kan bestellen op deze webshop?

De wettelijke leeftijdsgrens voor de verkoop van alcohol is 18 jaar. Door te bestellen verklaar je minstens 18 jaar oud te zijn.

Wat zijn de levervoorwaarden en wanneer komt mijn pakje toe?

Bestellingen worden in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg gratis geleverd voor orders per 6 flessen (dus per 6, 12, 18, 24, etc…) De kosten voor andere hoeveelheden bedragen € 9,90. Dat bedrag is all-in, m.a.w. het omvat de verpakkings-, handlings- en verzendingskosten.

Voor grotere bestellingen gelieve contact met ons op te nemen: info@welwijn.be

Bestellingen kunnen gratis worden opgehaald bij Wel Wijn (Egide Walschaertstraat 22G, 2800 Mechelen) elke zaterdag tussen 12:00 en 18:00.

Bestellingen worden verzonden binnen de 2 à 3 werkdagen.

Elke vertraging door onvoorziene omstandigheden of overmacht (staking, vertraging bij de logistieke partner, beschadigde flessen, …) kan geen aanleiding geven tot annulatie van de bestelling noch onkostenvergoeding of vervolging. Naargelang de omstandigheden zal bv Spectrum de klant contacteren om een oplossing te zoeken. Indien bepaalde producten uitgeput zijn en/of niet meer in de toekomst voorradig zullen zijn kan dit aanleiding geven tot het niet respecteren van de door Spectrum van de beloofde levertermijn. In zulke gevallen kan dit evenmin aanleiding geven tot een onkostenvergoeding of vervolging. In het geval dat bestelde producten niet meer voorradig zijn zal bv Spectrum de klant contacteren om een oplossing te zoeken of om de klant de bestelling kosteloos te laten annuleren. 

Wat is het prijzenbeleid?

Alle prijzen vermeld op deze webshop zijn uitgedrukt in Euro en inclusief 21% BTW tenzij anders aangeduid.  Verzendingskosten gelden zoals hierboven vermeld.  Voor het afrekenen worden de prijzen van de goederen meegedeeld.

De factuur dient betaald tegen de voorziene datum. Betalingen na deze termijn brengen van rechtswege en zonder ingebrekestelling interesten op gelijk aan 10%, alsmede (evenzeer van rechtswege en zonder ingebrekestelling) een forfaitaire vergoeding van 10% op het factuurbedrag (met een minimum van EUR 25) als schadebeding. Elke bestelling betekent aanvaarding door de klant van onze voorwaarden.

Wordt er rekening gehouden met mijn privacy?

Spectrum hecht belang aan je privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van ons klantenbeheer, om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Je kan je ten allen tijde uitschrijven via de unsubscribe-link in de communicatie. Je persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je graag een review achterlaten? Dat kan door op deze link te klikken https://tinyurl.com/y9j7o2k2